GALATASARAY LİSESİ FUTBOL KIZLAR TAKIMI SAHADA!

EfendiLig'in 8. sezonunda bir ilk yaşanıyor ve ilk defa tamamı kadın oyunculardan oluşan bir futbol takımı EfendiLig'de maça çıkıyor. 

Sezon başında EfendiLig Kupası'na misafir takım olarak katılacağını duyurduğumuz Galatasaray Lisesi Futbol Kızlar takımı EfendiLig Kupası A Grubu'nda mücadele edecek. Ligimizin başından beri bizimle birlikte olan Büyük Avlu takımının konseptiyle Göksel Abi'nin öğrencileri olan Galatasaray Lisesi Futbol Kızlar Takımı geçmiş dönemlerde ve şu anda Galatasaray Lisesi'nde öğrenim görmüş arkadaşlarımızdan oluşan bir futbol takımı olarak karşımıza çıkıyor.

Kulaklara aşina gelen Göksel Abi Ekolü'nü kadın futbolunda da sahaya yansıtmaya çalışan Galatasaray Lisesi Futbol Kızlar Takımı EfendiLig Kupası'nda A Grubu'nda Calypso33 FC, Fire Dryer FC ve Football Brothers United ekipleriyle birlikte 3 maça çıkacak. Tur atlamaları halinde yollarına çeyrek finalde devam edecek olan kız takımımıza hem EfendiLig'de oynayacakları maçlarda başarılar diler, hem de katılımları için teşekkür ederiz.