EFENDİLİG'DE YENİ SEZON BAŞLIYOR!

Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz EfendiLig'de yeni sezon başlıyor!

7. sezonumuzda ara vermek durumunda kaldığımız EfendiLig kaldığı yerden devam ediyor. Son olarak 10 Mart 2021 tarihinde Selimiye Stadı'nda normal sezonun 23. hafta maçlarını oynadıktan sonra ara verdiğimiz heyecana 8. sezonumuzda yine bıraktığımız yerde Selimiye Stadı'nda başlıyoruz. 


2012'den beri kesintisiz oynadığımız Beylerbeyi Stadı'na veda etmek zorunda kalma şokuyla, Eylül ayında başlamaya alışık olduğumuz EfendiLig sezonuna 15 Kasım tarihinde başlayabiliyoruz. Planlı olmayan gecikmeler neticesinde de yeni sezon fikstüründe değişikliğe gidiyoruz. 13 takımın yer aldığı EfendiLig'de normal sezon maçları rövanşlı oynanırken bu sezonu tek maç üzerinden tamamlayacağız. Akabinde oynanacak play-off ve final serisinde ise herhangi bir değişiklik olmayacak. 

Yeni sezonda saha ile birlikte en büyük değişiklik ise Lig Kupası formatı. Önceki sezonlarda play-off maçları sonrası çeyrek finale kalamayan takımlarımızın aday takımlarla birleşmesiyle oynanan lig kupası maçları bu sene normal sezon içerisinde kendine ait ayrı maç haftalarında, 3 aday takımımızın katılımıyla 4 takımın yer alacağı 4 ayrı grupta oynanacak şekilde düzenlendi. 

EfendiLig Kupası'nda yer alacak aday takımlarımız Dikilitaş Galaxy FC, 1337 Crew FC ve Galatasaray Lisesi Futbol Kızlar takımı olarak belirlenmiştir. Böylelikle EfendiLig'de ilk kez tamamı kadın oyunculardan oluşan bir takım sezona dahil olmuştur. 

Yaklaşık 1,5 yıl aradan sonra tekrar sahada buluşma sevinci yaşayacağımız yeni sezonda mevcut ve misafir takımlarımızın hepsine başarılar dileriz!