10. SEZON BAŞLIYOR!

EFENDİLİG'DE 10. SEZON HEYECANI


2013-2014 sezonuyla Beylerbeyi Stadı'nda başladığımız EfendiLig serüveninde 10 yılı geride bırakıyoruz. Sayısız maç, sayısız gol, sayısız centilmenlik, sayısız heyecana tanık olduğumuz EfendiLig'de 10. sezonun başlangıç tarihi 9 Ekim 2023 olarak belirlendi. 


Son 2 sezondur maçlarımızı oynadığımız Selimiye Stadı'nın yenilenmesi sürecinin uzaması nedeniyle alışık olduğumuz Eylül ayı başlangıcını kaçırmış olsak da bunu fırsata çevirerek sezonun bizler için daha heyecanlı geçmesini sağlayacak bir değişikliğe gidiyoruz. 13 takımla devam eden EfendiLig'e bu sezon 10. yılımız nedeniyle lig kupası maçlarına davet ettiğimiz misafir takımlarımızı da dahil ediyoruz. Böylelikle EfendiLig'in 10. sezonunu 17 takımla oynayarak birlikteliğimizi daha da kuvvetlendirmeyi, heyecanımızı daha çok takımla paylaşmayı hedefliyoruz. 


Mevcut 13 takımımızın yanına bu sezon dahil olan 1337 Crew FC, Dikilitaş Galaxy FC, FC Dream Warriors ve Selimiye Veteranlar takımları ile ailemizi daha da genişletiyoruz. Bu kapsamda normal sezon formatımızda minik bir değişiklik yaparak sezonu tek devreli lig usulüne göre oynayıp, play-off gruplarımızı daha kalabalık hale getireceğiz. 


Sezon sonunda 10. yıla yakışan bir final ile yılı taçlandırmak istiyoruz. Tüm takımlarımıza ve arkadaşlarımıza yeni sezonda başarılar dileriz!